Întâlniri cu lumea îngerilor – Conferinţă şi seminar Dr. psih. Iris Paxino, Stuttgart

04 octombrie, 19:00 - 05 octombrie, 19:30 București Adresă: Casa Rudolf Steiner (Sala Mare), Str. Vișinilor nr. 17

Ființele angelice acționează în multe feluri în toate contextele vieții noastre. Ele sunt însoțitori fideli ai faptelor noastre zilnice, ne inspiră și ne conduc în împletitura relațiilor noastre, iar în configurarea destinului nostru sunt protectori și dătători de impulsuri. Nu numai Îngerul păzitor ne însoțește, ci și alte ființe din această Ierarhie colaborează intim la evoluția noastră personală. Îngerul umbră corespunzător, numit și Dublu (Doppelgaenger) aparține aici, ca și alți Îngeri care însoțesc misiunea spirituală a vieții noastre, sau ne întăresc în impulsurile noastre de viitor.

O relație concretă cu lumea Îngerilor ne poate mijloci – în afară de sfat și ajutor – o conștiență pentru contexte individuale și sociale tămăduitoare.

Intenționăm ca în cadrul acestui seminar, pe baza unor exerciții practice, să învățăm să percepem diferite ființe îngerești și acțiunea acestora.

Programul evenimentului:

Vineri, 04.10.2019

19.00 – 20.30 –  Conferința

Sâmbătă, 05.10.2019

10.00 – 13.00 – Atelier

13.00 – 15.00 – Pauza de masă

15.00 – 18.00 – Atelier

 

Vă așteptăm cu drag!

 

Iris Paxino s-a născut în 1970 în Bucureşti şi a crescut in România, Grecia şi Germania. A studiat psihologie, literatură germană si pedagogie în Stuttgart şi Tuebingen, şi a promovat cu tema „Experienţe dincolo de prag”. A activat ca psiholog în clinici şi în prezent în propriul cabinet consiliind în temele biografie, meditaţie si experienţe la prag. Ține cursuri şi seminare în aceste teme.

Exercițiul zilei

Calendarul sufletesc

săptămâna 33

Abia acum simt Universul
Ce fără vieţuirea sufletului meu
În sine-i numai viaţă goală, rece,
Şi, fără de putere revelându-se,
În suflete de nu s-ar crea iar,
În sine, numai moartea ar putea afla.

© 2019 Societatea Antroposofică din România
Toate drepturile sunt rezervate.