Michael și balaurul interior – atelier de lucru biografic

22 septembrie, 09:30 - 18:00 București Adresă: Casa Rudolf Steiner (Sala Pietrei), Str. Vișinilor nr. 17

Dragi prieteni,

În ideea de a pregăti cât mai conștient Sărbătoarea de Michael, vă invităm duminică, 22 septembrie 2019, în Casa Rudolf Steiner din București (Sala Pietrei), de la 09:30 la 18:00, la un atelier de introspecție și meditație în care vom aborda, cu curaj, balaurul ce stă ascuns în substratul evenimentelor din viața noastră acum.

Folosind imaginațiunea de Michael și instrumente ale lucrului biografic, precum dialogul cu ființe sufletești sau meditația pe imagini arhetipale, vom încerca să accesăm o înțelegere mai înaltă a încercărilor prezente ale vieții, cum ne putem asuma întâlnirea cu noi înșine în aceste încercări, ce separări sunt necesare, ce alegeri facem conștient și ce putem să realizăm din inspirația care ne vine ca resursă din viitor.

Facilitare: Alexandra Vasilache, Andreea Bălașa și Rocsana Nica

Cost: 150 lei. Costul nu condiționează participarea și cei care se află într-o situație financiară deosebită pot alege o altă contribuție justă pentru contextul personal de viață, cu condiția să ne anunțe la înscriere. Noi nu vom pune întrebări.

Înscrierile se fac prin email la adresa alexandra.vasilache@gmail.com sau sms la 0740.020.856. Este necesar să vă înscrieți pentru a ști câte imagini de lucru pregătim pentru atelier.

Vă așteptăm cu drag!

Imagine: Guido Reni (1635) – Detaliu din „Arhanghelul Michael învingându-l pe Satan”

Exercițiul zilei

Calendarul sufletesc

săptămâna 19

De taină plin, nou-primitul,
Cu amintirea să-l cuprind,
Acesta să-mi fie rostul trudei mai departe,
Prinzând putere, el trebuie ca forţe proprii,
În mine, în lăuntru să trezească
Şi, devenind, pe mine mie însumi să mă dea.

© 2020 Societatea Antroposofică din România
Toate drepturile sunt rezervate.