Dezvoltare organizationala: Vechi si Nou – o noua relatie cu trecutul si viitorul – Seminar Hilmar Dahlem împreună cu Teodora Varvare și Rocsana Nica

16 august, 18:00 - 18 august, 13:00 București Adresă: Casa Rudolf Steiner (Sala Pietrei), Str. Vișinilor nr. 17

Dragi prieteni,

 

În perioada 16-18 august, îl avem invitat la Casa Rudolf Steiner (Sala Pietrei) din București pe dl. Hilmar Dahlem, membru al IMO Internațional (Institutul pentru Organizare și Dezvoltare Umană) din Olanda. Institutul susține dezvoltarea organizațională introducând conducerea și organizarea pe orizontală, însoțind oamenii în dezvoltarea lor personală pentru ca apoi să-și asume responsabilitatea dezvoltării organizațiilor din impulsul viu al libertății dobândite. Hilmar Dahlem este membru al institutului IMO din aprilie 2005. Oferă consultanță în domenii antreprenoriale cu privire la învățare și competențe, biografie și profesie, dezvoltare organizațională și relații publice.

 

A lucra într-un mod liber, antreprenorial, în viața personală, în cea socială și în cea economică reprezintă pentru Hilmar Dahlem o practică biografică care adesea apare ca punct cheie în proiectele pe care le coordonează. Hilmar Dahlem este pedagog Waldorf, specialist în calitate, procese de dezvoltare organizațională, relații publice, managementul competenței și dezvoltare biografică.

 

Atelierul este destinat celor care doresc sa lucreze cu procese de schimbare in organizatii, comunitati, initiative de grup, sau in propriile contexte de viata si proiecte personale. Pe parcursul weekendului, vom lucra impreuna in cadrul unui seminar cu  caracter practic in care elementele de biografie individuala se impletesc cu instrumente de dezvoltare organizationala. Seminarul va avea ca tema “Dezvoltare organizationala: Vechi si Nou – o noua relatie cu trecutul si viitorul” si va fi facilitat de domnul Hilmar Dahlem impreuna cu Teodora Varvare si Rocsana Nica.

 

Cum putem incepe sa pasim constient prin schimbari?

Ce daruri aduc eu intr-un grup si cum le manifest?

Putem construi un mod nou de a sta impreuna intr-o lume in schimbare, in intalnirea idealului individual cu aspiratiile grupului?

 

Schimbarile individuale radiaza in cadrul comunitatii si al organizatiei, schimbarile din cadrul organizatiei impacteaza individul. In calitatea acestei relatii exista potentialul cresterii sanatoase atat a individului cat si a grupului (organizatiei).

 

Aceasta intalnire este de asemeanea si o ocazie de a explora posibilitatea formarii unui grup care sa continue lucrul impreuna cu domnul Hilmar Dahlem si comunitatea IMO International.

 

Atelierul incepe vineri la ora 18:00 si se incheie duminica la ora 13:00. Va asteptam sa cream impreuna un spatiu de inspiratie si suport in care sa putem descoperi un mod nou de a ne raporta la trecut si de a intampina viitorul.

 

Contribuții financiare: Pentru participarea la  seminar 250 de lei.

Pentru înscrieri, vă rugăm să ne contactați la:

teodoravarvare@gmail.com 0727 22 77 49 (Teodora Varvare)

nica.rocsana@yahoo.com 0723992904 (Rocsana Nica)

Despre Leadership orizontal, IMO si Hilmar Dahlem:
https://www.het-imo.net/hilmar-dahlem-2/
https://www.youtube.com/watch?v=x0UtbSbHgtY

Exercițiul zilei

Calendarul sufletesc

săptămâna 13

De sunt pe ale simţurilor înalturi,
Atunci în ale sufletului meu adâncuri
Din ale Spiritului lumi de foc se-aprinde
Al zeilor Cuvânt de adevăr:
În ale Spiritului temelii să cauţi presimţind,
Ca-n spirit înrudit să te găseşti.

© 2020 Societatea Antroposofică din România
Toate drepturile sunt rezervate.