De la Saturn la Soare, școlirea viitoare a sufletului – Conferință Dr. Adriaan Bekman, 28 august 2022

28 august, 15:30 - 17:30 București Adresă: Casa Rudolf Steiner (Sala Mare, Sala Pietrei), Str. Vișinilor nr. 17

Dragi prieteni,

Vă invităm duminică, 28 august 2022, între orele 15.30 și 17.30, la Casa Rudolf Steiner, pentru conferința susținută de Dr. Adriaan Bekman – De la Saturn la Soare, școlirea viitoare a sufletului.

Pentru participarea la conferință se recomandă o contribuiție de 50 lei.

Vă așteptam cu drag!

 

Dr. Adriaan Bekman (1947) este fondatorul International IMO – Institutul pentru Dezvoltare Umana si Οrganizationala www.het-imo.net  (din 2005)

El ofera consultanta organizaților și liderilor acestora în probleme de dezvoltare organizațională.

A publicat o gamă largă de cărți despre leadership, consultanță, dezvoltare personală și sufletul uman.

Este profesor la Universitatea din Offenburg și predă „ A conduce Oamenii și organizațiile”.

Adriaan creează, împreună cu companionii sai, spectacole de teatru despre „limbajul sufletului” folosind arta de a spune povesti, cântând muzica sa, expunand picturile sale, împărtășind mișcare euritmică.

A studiat sociologia și economia afacerilor, a lucrat 8 ani pentru companiile Shell ca profesionist in Dezvoltarea Organizationala in interiorul companiei, a lucrat 28 de ani ca consultant OD în NPI, a fost profesor de dezvoltare umană și organizațională la Universitatea Erasmus, Universitatea Stenden, Universitatea Hanze din Olanda.

 

NPI este Institutul Pedagogic Olandez pentru Economie, ulterior a fost schimbat în NPI: Institutul pentru Dezvoltare Organizațională, fondat de Bernard Lievegoed.

 

În noiembrie 2019, IMO România s-a născut ca parte a Comunității Internaționale IMO. Organizam ateliere și evenimente pentru leadership personal și dezvoltare organizațională. Ne puteți contacta la office@imo-het.net  sau pe Facebook, Instagram sau LinkedΙn ca IMO România.

 

Dacă doriți să faceți parte din Rețeaua Internațională de Cercetare IMO, va puteți alătura aici: https://het-imo.net/network/ .  Avem mai multe grupuri de cercetare privind dezvoltarea biografică și organizațională din care puteți face parte.

 

 

Exercițiul zilei

Calendarul sufletesc

săptămâna 19

De taină plin, nou-primitul,
Cu amintirea să-l cuprind,
Acesta să-mi fie rostul trudei mai departe,
Prinzând putere, el trebuie ca forţe proprii,
În mine, în lăuntru să trezească
Şi, devenind, pe mine mie însumi să mă dea.

© 2022 Societatea Antroposofică din România
Toate drepturile sunt rezervate.